Huatulco og Veracruz :D

De siste tre ukan har æ vert ganske opptatt, og på grunn av det så har æ ikke hatt mulighet til å oppdater bloggen. Men no, omsider, kommer en saftig oppdatering.

Grunnet mye bilda fra Oaxaca turen, så vil den turen komme i et eget innlegg.

Alright! Så, for 2 uka sia dro vi til Huatulco for å feir bursdagen til Vertsmora mi, og det ble feira i stor stil!
Vi leide en luksusvilla og en privat kokk, inviterte en flokk med folk, samt. en fotograf fra et eller anna magasin i Oaxaca. Resultatet ble en fantastisk fest! (bilda følge med under)

Forrige uke ble vi invitert til 15-årsdagen til ei jente i Minatitlan, Veracruz. Noe æ forventa kom til å bli veldig stort. Men der tok æ feil… Det va sinnsykt stort! Her snakke vi rundt 500 menneska, 40 serivtøra, flere hundre liter alkohol, mat nok til å fór det norske militæret for 2 uka, innleide dansera, dj, og levende musikk! E det noe Meksikaneran tar seriøst, så e det å blidgjør dattra si! Dessverre fikk æ ikke tatt så mange bilda fra denne festen, da telefonen min gikk tom for strøm :/
Og forresten; når vi kjørte hjem fra veracruz forrige søndag kjøpte vi en papegøye fra en kar som stod i veikanten (impulskjøp, per definisjon). Papegøya hete Rodolfo, og har allerede begynt å prat spansk (snakk om å sett mæ i dårlig lys)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: