Mexico City!

Hola! 😀
Den siste uka har æ vert i Mexico City, og dæven det e en stor by! Den e så stor at æ umulig kan forklar det med ord slik at dåkker kan forstå (no offence).

Uansett, bussturen til Mexico city tok 14 tima, to tima mer enn vanlig på grunn av politiet. koffer stoppa politiet bussen spør du? Fordi de skulle sjekk om det va noen ulovlige immigranta ombord. Kem ble spurt hver eneste gang? Den eneste med blondt hår på bussen. Kem andre? INGEN! og forresten, de stoppa ikke bussen bare en gang, æ (og bare æ) måtte flekk fram pass og visa 4 ganga!

Æ kom fram til Mexico city lørdag den 29.sept. og ble henta av vertssøstera mi Genesis, og venn hennes Juan (jævli grei kar), deretter kjørte vi til en taco sjappe, for så å dra hjem til leiligheta hennes. I leiligheta møtte æ den andre vertssøstra mi, Saron.

Etter en uke i Mexico hadde æ gjort mye «cosas divertidas», bl.a besøkt sentrum i hovedsstaden, vært i utallige kjøpesentre, satt rekord i donut spising (14 på en dag), besøkt et av de beste universitetan i Mexico (TEC de monterrey), vert på VIP kino (Taken 2, btw), venta 8 tima i gørrtreig traffikk, besøkt hard rock cafe (og spist den legendariske burgern), og sist, men ikke minst, vært på bar hopping.

Vedlagt finn du en shitload med bilda 🙂

Besos :3

    Reklamer

En tanke om “Mexico City!

  1. Jeg følger bloggen din, Are. Ser ut til at du har det fint og spennende. Det er bare å nyte livet, og det får jeg inntrykk av at du gjør. Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: