Primero dia en Mexico!

Ja! endelig har æ litt tid til å oppdater dåkker på ka som skjer i Mexico 😛

så, æ kan ta det fra begynnelsen:

For et par daga sia møtte æ resten av nordmennan som sku til mexico, og det va en fantastisk gjeng! sammen med de så reiste æ til københavn for å fiks visum, deretter videre til Mexico city for å møt resten av utvekslingsstudentan på en ankomstleir. Æ blei desverre ikke kjent med alle (sia vi va sånn 130 stk.) men de æ ble kjent med va kjempekul!

På søndagen dro vi hver vår vei for å møt familian vårres i forskjellige dela av mexico. i min region e det to andre nordmenn, en tysker,  tre fra thailand og en fra belgia.

Vi tok fly fra mexico city til hutaluco (trur æ), og det va en veeeldig merkelig overgang! vi fløy i 10 minutt før mexico city va ute av syne! (det bor rundt 30 milliona der, og byen e sinnsykt svær!) så fløy vi i 30 min til, så va det kun trær vi så, helt grønt! og når vi landa va det en glovarm, fuktig bombe som traff oss! Her snakke vi tropisk klima!

Turen til Juchitan (der æ bor) tok omtrent 3 tima med bus, og det va mye å se på den bussturen, alt fra butikka langs veien der de slappa av i hengekøyan frem til at noen stoppa for å kjøp noe, til masse mexicanera som klatra opp i lasteplanet til en gammel pick-up! (det skjer faktisk!)

Akkurat no e den første dagen min hos den nye vertsfamilien ferdig, og det har vært en kjempebra dag! Æ våkna klokka 10 og dro ned, der stod hushjelpa å laga frokost til mæ, deretter møtte æ en «eks» vertsstudent som bodde her for 9 år sida, og hu tok mæ med rundt om i byen, så æ bla. fikk kjøpt mæ en adapter for å lad opp pc-en. Det som va helt sinnsykt va at den adaptern bare kosta 6 pesos, som e rundt 3 krona!
Etter et par tima i byen og på markedet dro vi til kontoret til vertsmora mi (hu e advokat), der venta vi i rundt 30 min før vi dro å spiste lunsj. (ps. lunsj i Mexico e som middag hjemme, det største måltidet for dagen.) I tillegg e det verdt å nevn at vertsmora mi eie skolen æ skal gå på, så hu sa at æ kan begynn når æ ønska :PP

Det e veldig mye mer å fortell, men æ har begrensa med tid, sia æ faktisk skal opp i mårra også 😛

Uansett, alt står bra til over dammen!

L8r ❤

Reklamer

2 tanker om “Primero dia en Mexico!

  1. Så fint du har det, Are. Artig at du skriver blogg så vi kan få følge med på hvordan du har det 🙂

  2. Det høres spennende ut, det du opplever nå, Are. Kos deg. Klem fra tante.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: